​Nedbrydning af bygning tilbydes

Nedrivning af hus, sommerhus og meget andet

Har du et hus, et skur, en mur eller noget helt fjerde, der skal rives ned, og leder du i den forbindelse efter et firma, der kan varetage opgaven? Så er du kommet til det helt rette sted.

Hos Reinhardts Multiservice er vi din lokale entreprenør i Aarhus, Lystrup og i Rønde samt på hele det øvrige Djursland, og vi står klar til at varetage din nedbrydning, uanset hvilken type bygning der er tale om.

Vi udfører nedrivning af ejendom og små bygninger for både private husejere såvel som en række forskellige former for erhvervskunder, og vi kommer også gerne forbi din adresse for at varetage lige netop din opgave.

Vi har erfaringen og kompetencerne

Vi har mere end 30 års erfaring inden for vores fag, og vi har kompetencerne, mandskabet og ikke mindst maskinerne til at kunne varetage alle former for entreprenøropgaver lige fra nedbrydning af hus til udgravning til et nyt fundament.

Når vi varetager en opgave for vores kunder, så er det utroligt vigtigt for os at levere et tilfredsstillende resultat og en god service. Det indebærer bl.a., at vi lægger vægt på at udføre vores arbejde i en høj kvalitet, samtidig med at vi undervejs sørger for at overholde alle vores indgåede aftaler.

Indhent et uforpligtende tilbud på nedbrydning

Uanset hvilken opgave du har til os i forbindelse med nedbrydning, så står vi klar til at varetage den. Vi har både erfaringen, mandskabet og maskinerne til at varetage store som små nedbrydningsopgaver for både privatpersoner og erhvervskunder. Det kan f.eks. være i Aarhus, Lystrup, Rønde eller på det øvrige Djursland. Skal vi også hjælpe dig?

Kontakt os gerne allerede i dag og fortæl os om din opgave. Så udarbejder vi gerne et skræddersyet og helt uforpligtende tilbud til dig med en billig pris.​

Indhent dit

Gratis tilbud

Tøv ikke med at henvende dig til os, vi laver alle slags opgaver og står klar til at hjælpe med lige netop dit nye projekt.  

Udfyld formularen med dine oplysninger og en beskrivelse af opgaven, og vi vil kontakte dig snarest med dit gratis og uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad siger vores kunder om vores arbejde?

"Fantastisk hurtig service"

Fantastisk hurtig service som heller ikke væltede budgettet. Og selvom vi stødte på “overraskelser” i haven, som ikke var med i tidsplanen, blev der taget hånd om det med det samme. Alt blev kørt væk og der blev ryddet helt op inden de gik 👍🏼💯⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Shiela E. Pour

"Et super stykke arbejde"

Et super stykke arbejde de udfører!

Jeg fik fjernet 2 stubbe + en kæmpe hæk 👍

Martin Holm

"Super fint arbejde"

Super fint arbejde som blev udført af friske unge fyre. Til en pris der var rimelig. Vil helt sikker bruge Reinhardts multiservice igen.😎

Bitten Holst

Se flere anmeldelser på vores Facebookside​.

Følg Reinhardts Multiservice
​på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.

Skal vi også hjælpe dig?

Hvis du ønsker at få et gratis og uforpligtende tilbud på veludført havearbejde, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Reinhardts Multiservice

Enkeltmandsvirksomhed, stiftet af Nikolaj Reinhardt. Virksomheden dækker kundes behov samt tager fat i mange opgaver.

Vi er bosat på Djursland, og yder altid vores bedste samt altid sørger for, at du som kunde altid er tilfreds.

Følg os på Facebook​ facebook-logo

Følg os på Instagram  instagram-logo

CVR: 41264721

​Kontaktinformation

Reinhardts Multiservice

Hejlskovvej 27
​8544 Mørke

Tlf.: 21 39 39 79

E-mail: info@reinhardt-ms.dk