Nedrivning af hus, sommerhus og meget andet

Har du et hus, et skur, en mur eller noget helt fjerde, der skal rives ned, og leder du i den forbindelse efter et firma, der kan varetage opgaven? Så er du kommet til det helt rette sted.

Hos Reinhardts Multiservice er vi din lokale entreprenør i Aarhus, Lystrup og i Rønde samt på hele det øvrige Djursland, og vi står klar til at varetage din nedbrydning, uanset hvilken type bygning der er tale om.

Vi udfører nedrivning af ejendom og små bygninger for både private husejere såvel som en række forskellige former for erhvervskunder, og vi kommer også gerne forbi din adresse for at varetage lige netop din opgave.

Vi har erfaringen og kompetencerne

Vi har mere end 30 års erfaring inden for vores fag, og vi har kompetencerne, mandskabet og ikke mindst maskinerne til at kunne varetage alle former for entreprenøropgaver lige fra nedbrydning af hus til udgravning til et nyt fundament.

Når vi varetager en opgave for vores kunder, så er det utroligt vigtigt for os at levere et tilfredsstillende resultat og en god service. Det indebærer bl.a., at vi lægger vægt på at udføre vores arbejde i en høj kvalitet, samtidig med at vi undervejs sørger for at overholde alle vores indgåede aftaler.

Indhent et uforpligtende tilbud på nedbrydning

Uanset hvilken opgave du har til os i forbindelse med nedbrydning, så står vi klar til at varetage den. Vi har både erfaringen, mandskabet og maskinerne til at varetage store som små nedbrydningsopgaver for både privatpersoner og erhvervskunder. Det kan f.eks. være i Aarhus, Lystrup, Rønde eller på det øvrige Djursland. Skal vi også hjælpe dig?

Kontakt os gerne allerede i dag og fortæl os om din opgave. Så udarbejder vi gerne et skræddersyet og helt uforpligtende tilbud til dig med en billig pris.​​

​Kontakt os

Tøv ikke med at henvende dig til os. Vi laver alle slags opgaver og står klar til at hjælpe med lige netop dit nye projekt.​

Professionel rådgivning

Vi overholder aftaler

Pålideligt firma

"Super fint arbejde"

Super fint arbejde som blev udført af friske unge fyre. Til en pris der var rimelig. Vil helt sikker bruge Reinhardts multiservice igen.

Bitten Holst

"Fantastisk hurtig service"

Fantastisk hurtig service som heller ikke væltede budgettet. Og selvom vi stødte på “overraskelser” i haven.

Shiela E. Pour

"Udføre arbejdet perfekt!"

Super dygtige folk, som bare knokler igennem, og udføre arbejdet perfekt!

Martin Nørregaard Lund

"Varmt anbefales"

Rigtig god oplevelse med hjælp til etablering af terrasse ved vores nye hus ... kan varmt anbefales.

Frank G

Følg med på de sociale medier​

Kontakt os i dag for et helt uforpligtende tilbud

Kunne du tænke dig at modtage et uforpligtende tilbud? Eller har du spørgsmål, du gerne vil have svar på? Så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi kan kontaktes på telefon 21 39 39 79 eller på e-mail info@reinhardt-ms.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vurderet 5 ud af 5 baseret på 8 bedømmelser.​

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Felter markeret med * skal besvares.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Enkeltmandsvirksomhed, stiftet af Nikolaj Reinhardt. Virksomheden dækker kundes behov samt tager fat i mange opgaver.

Åbningstider​

Mandag – torsdag

07.00 – 17.30​

Fredag

07.00 – 15.30​

Weekend og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Reinhardts Multiservice

Overskovvej 17, 8963 Auning

Klik her for rutevejledning

Telefon: 21 39 39 79

E-mail: info@reinhardt-ms.dk