Hvad koster udskiftning af vinduer?

Prisen på udskiftning af vinduer og døre afhænger af, hvor meget der skal udskiftes samt prisen på de nye vinduer og døre. Kontakt os for en konkret pris på din opgave. Vi ønsker altid at give vores kunder en så god pris som muligt. Vi rådgiver og vejleder dig gerne i valget af vinduer, hvis du er i tvivl.

Drømmer du om at få nye vinduer? Hos Reinhardts Multiservice har vi erfaring inden for udskiftning af vinduer og døre. Vi servicerer privat- og erhvervskunder i og omkring Rønde, Aarhus, Lystrup samt resten af Djursland. Nye vinduer sikrer i de fleste tilfælde et bedre indeklima og mindsker desuden også ofte energiforbruget markant.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder

Ønsker du at høre mere om, hvad dine muligheder er for at få foretaget udskiftning af vinduer? Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi kan kontaktes på telefon 21 39 39 79 eller på e-mail info@reinhardt-ms.dk, så hører du fra os snarest muligt.

​Kontakt os

Tøv ikke med at henvende dig til os. Vi laver alle slags opgaver og står klar til at hjælpe med lige netop dit nye projekt.​

Professionel rådgivning

Vi overholder aftaler

Pålideligt firma

Følg med på de sociale medier​

Kontakt os i dag for et helt uforpligtende tilbud

Kunne du tænke dig at modtage et uforpligtende tilbud? Eller har du spørgsmål, du gerne vil have svar på? Så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi kan kontaktes på telefon 21 39 39 79 eller på e-mail info@reinhardt-ms.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vurderet 5 ud af 5 baseret på 8 bedømmelser.​

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Felter markeret med * skal besvares.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Enkeltmandsvirksomhed, stiftet af Nikolaj Reinhardt. Virksomheden dækker kundes behov samt tager fat i mange opgaver.

Åbningstider​

Mandag – torsdag

07.00 – 17.30​

Fredag

07.00 – 15.30​

Weekend og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Reinhardts Multiservice

Hejlskovvej 27, 8544 Mørke

Klik her for rutevejledning

Telefon: 21 39 39 79

E-mail: info@reinhardt-ms.dk