​Beskæring af frugttræer og andre former for træbeskæring

Få professionel hjælp til træpleje

Har du et æbletræ, et pæretræ eller et andet frugttræ i din have, som trænger til en beskæring, og har du i den forbindelse brug for professionel hjælp? Så er du kommet til det rette sted.

Hos Reinhardts Multiservice har vi mere end 10 års erfaring inden for haveservice, og vores kompetencer dækker bl.a. over beskæring af frugttræer og andre typer træer, græsklipning og meget mere. 

Vi varetager opgaver til konkurrencedygtige priser for både private husejere såvel som en række forskellige former for erhvervskunder i Rønde og på det øvrige Djursland samt i Aarhus, Lystrup, og omegn.

Hvorfor er beskæring af frugttræer nødvendigt?

Der kan være mange forskellige grunde til, at det kan være nødvendigt at beskære sine frugttræer. Det kan f.eks. være, at de er blevet for store og skygger for andre træer eller buske, eller det kan være, at du ønsker en særlig form på træet. Har dine frugttræer en åben krone, så vil der komme mere lys og luft ind til træet, og det vil mindske risikoen for forskellige svampesygdomme.

Når frugttræerne er et par år gamle, vælger mange at beskære dem for at vedligeholde dem, så træerne holder sig sunde og udvikler et passende antal frugter til det forbrug, man har.

Alt i alt er der særligt 3 fordele ved beskæring af frugttræer:

  1. Du kan give træet en ønsket form
  2. Du kan minimere risikoen for svampesygdomme
  3. Du kan sikre dig et sundt træ, der udvikler et passende antal frugter

Skal vi hjælpe dig med at beskære dine træer?

Uanset om vi skal beskære dine frugttræer eller andre træer på din grund, så står vi klar til at hjælpe dig. Du skal bare kontakte os. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud med en skræddersyet og billig pris på din opgave, så du på forhånd ved, hvor meget det kommer til at koste dig.

Vi tilbyder beskæring af frugttræer og mange andre slags træer for både private husejere og erhvervskunder i Lystrup, Rønde, Aarhus og omegn samt på hele Djursland, og vi overholder altid vores aftaler.​

Indhent dit

Gratis tilbud

Tøv ikke med at henvende dig til os, vi laver alle slags opgaver og står klar til at hjælpe med lige netop dit nye projekt.  

Udfyld formularen med dine oplysninger og en beskrivelse af opgaven, og vi vil kontakte dig snarest med dit gratis og uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad siger vores kunder om vores arbejde?

"Fantastisk hurtig service"

Fantastisk hurtig service som heller ikke væltede budgettet. Og selvom vi stødte på “overraskelser” i haven, som ikke var med i tidsplanen, blev der taget hånd om det med det samme. Alt blev kørt væk og der blev ryddet helt op inden de gik 👍🏼💯⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Shiela E. Pour

"Et super stykke arbejde"

Et super stykke arbejde de udfører!

Jeg fik fjernet 2 stubbe + en kæmpe hæk 👍

Martin Holm

"Super fint arbejde"

Super fint arbejde som blev udført af friske unge fyre. Til en pris der var rimelig. Vil helt sikker bruge Reinhardts multiservice igen.😎

Bitten Holst

Se flere anmeldelser på vores Facebookside​.

Følg Reinhardts Multiservice
​på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.

Skal vi også hjælpe dig?

Hvis du ønsker at få et gratis og uforpligtende tilbud på veludført havearbejde, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Reinhardts Multiservice

Enkeltmandsvirksomhed, stiftet af Nikolaj Reinhardt. Virksomheden dækker kundes behov samt tager fat i mange opgaver.

Vi er bosat på Djursland, og yder altid vores bedste samt altid sørger for, at du som kunde altid er tilfreds.

Følg os på Facebook​ facebook-logo

Følg os på Instagram  instagram-logo

CVR: 41264721

​Kontaktinformation

Reinhardts Multiservice

Hejlskovvej 27
​8544 Mørke

Tlf.: 21 39 39 79

E-mail: info@reinhardt-ms.dk