​Gravearbejde for privatpersoner og erhvervskunder

Har du brug for professionel hjælp til udgravning?

Skal du have anlagt en heltny græsplæne, eller skal du have lagt en belægning i din indkørsel? Skal du have bygget en ny terrasse, eller kunne du tænke dig at få gravet en trampolin ned i jorden i din have? Uanset hvilken form for gravearbejde du har brug for professionel hjælp til, så stiller vi hos Reinhardts Multiservice gerne vores ekspertise og vores erfaring til din rådighed.

Vi hjælper både private husejere og en række forskellige typer erhvervskunder med udgravning af enhver slags i bl.a. Rønde, Lystrup, Aarhus og omegn samt på hele Djursland.

Vi udfører gravearbejde i forbindelse med mange forskellige opgaver

Vi har kompetencer som både anlægsgartner, entreprenør og tømrer. Det er alle sammen fag, hvor det kan være nødvendigt at udføre forskellige former for jordarbejde og gravearbejde.

Vi udfører derfor bl.a. gravearbejde i forbindelse med følgende opgaver:

Når du vælger at lade os stå for udgravning til dit projekt, så kan du altid være helt sikker på, at vi holder, hvad vi lover. Vi sætter en stor ære i at overholde alle vores aftaler, således at du kan være helt tryg ved, at vi er færdige til den aftalte tid, og at du efterfølgende modtager en regning på den aftalte pris.

Kontakt os og hør mere om vores arbejdsområder

Kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejdsområder, ydelser og services, eller ønsker du at indhente et skræddersyet og uforpligtende tilbud på dit kommende gravearbejde? Så er du altid mere end velkommen til at tage kontakt til os.

Vi varetager opgaver for både private husejere og erhvervskunder i Lystrup, Aarhus, Rønde og på hele Djursland, der har brug for professionel hjælp i forbindelse med udgravning.​

Indhent dit

Gratis tilbud

Tøv ikke med at henvende dig til os, vi laver alle slags opgaver og står klar til at hjælpe med lige netop dit nye projekt.  

Udfyld formularen med dine oplysninger og en beskrivelse af opgaven, og vi vil kontakte dig snarest med dit gratis og uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad siger vores kunder om vores arbejde?

"Fantastisk hurtig service"

Fantastisk hurtig service som heller ikke væltede budgettet. Og selvom vi stødte på “overraskelser” i haven, som ikke var med i tidsplanen, blev der taget hånd om det med det samme. Alt blev kørt væk og der blev ryddet helt op inden de gik 👍🏼💯⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Shiela E. Pour

"Et super stykke arbejde"

Et super stykke arbejde de udfører!

Jeg fik fjernet 2 stubbe + en kæmpe hæk 👍

Martin Holm

"Super fint arbejde"

Super fint arbejde som blev udført af friske unge fyre. Til en pris der var rimelig. Vil helt sikker bruge Reinhardts multiservice igen.😎

Bitten Holst

Se flere anmeldelser på vores Facebookside​.

Følg Reinhardts Multiservice
​på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.

Skal vi også hjælpe dig?

Hvis du ønsker at få et gratis og uforpligtende tilbud på veludført havearbejde, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Reinhardts Multiservice

Enkeltmandsvirksomhed, stiftet af Nikolaj Reinhardt. Virksomheden dækker kundes behov samt tager fat i mange opgaver.

Vi er bosat på Djursland, og yder altid vores bedste samt altid sørger for, at du som kunde altid er tilfreds.

Følg os på Facebook​ facebook-logo

Følg os på Instagram  instagram-logo

CVR: 41264721

​Kontaktinformation

Reinhardts Multiservice

Hejlskovvej 27
​8544 Mørke

Tlf.: 21 39 39 79

E-mail: info@reinhardt-ms.dk