​Vi laver ny indkørsel til huset eller erhvervsejendommen

​Drømmer du om at få en ny indkørsel? Hos Reinhardts Multiservice laver vi indkørsler hos private og erhverv. Mange af vores kunder befinder sig i blandt andet Rønde, Djursland, Aarhus og Lystrup.

INDKØRSLEN SKAL TÅLE BÅDE FROST OG TUNGE BILER

Det kan være fristende selv at ordne sin indkørsel, og den kan også komme til at se pæn ud - men den vil som oftest ikke holde i længden, med mindre en professionel har været inde over.

Når man lægger ny indkørsel, skal der lægges en solid bund, og der skal laves en korrekt hældning. Det skal sikre, at nedbør ikke samler sig eller ender langs husets sokkel. Samtidig skal det sikre, at belastningen fra nedbør, nattefrost og biler ikke fører til skæve og måske knækkede fliser. 

SÅDAN LÆGGER VI DIN INDKØRSEL

Vi har bl.a. erfaring med at lægge indkørsler med ral og granitskærver i nye indkørsler. Ønsker du en type grus med større sten, skal du vælge ral, mens granitskærver er en finere type grus med en mindre stenstørrelse.

Før det øvre lag lægges, så lægger vi et lag stabilgrus som bærelag, så det øvre lag grus ikke synker. Vores viden på området sikrer, at processen udføres korrekt, så din indkørsel holder mange år frem.

Hvad koster en ny indkørsel?

Prisen for en ny indkørsel afhænger af indkørslens størrelse, men også af bundforhold og ønsker til materialer. Ønsker du en pris på din opgave, er du velkommen til at kontakte os.

Få et tilbud

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud. Du kan ringe på telefon 21 39 39 79 for at høre meget mere. Det er altid bedst at ringe, men du er velkommen til at skrive til e-mail info@reinhardt-ms.dk.

Indhent dit

Gratis tilbud

Tøv ikke med at henvende dig til os, vi laver alle slags opgaver og står klar til at hjælpe med lige netop dit nye projekt.  

Udfyld formularen med dine oplysninger og en beskrivelse af opgaven, og vi vil kontakte dig snarest med dit gratis og uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad siger vores kunder om vores arbejde?

"Fantastisk hurtig service"

Fantastisk hurtig service som heller ikke væltede budgettet. Og selvom vi stødte på “overraskelser” i haven, som ikke var med i tidsplanen, blev der taget hånd om det med det samme. Alt blev kørt væk og der blev ryddet helt op inden de gik 👍🏼💯⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Shiela E. Pour

"Et super stykke arbejde"

Et super stykke arbejde de udfører!

Jeg fik fjernet 2 stubbe + en kæmpe hæk 👍

Martin Holm

"Super fint arbejde"

Super fint arbejde som blev udført af friske unge fyre. Til en pris der var rimelig. Vil helt sikker bruge Reinhardts multiservice igen.😎

Bitten Holst

Se flere anmeldelser på vores Facebookside​.

Følg Reinhardts Multiservice
​på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.

Skal vi også hjælpe dig?

Hvis du ønsker at få et gratis og uforpligtende tilbud på veludført havearbejde, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Reinhardts Multiservice

Enkeltmandsvirksomhed, stiftet af Nikolaj Reinhardt. Virksomheden dækker kundes behov samt tager fat i mange opgaver.

Vi er bosat på Djursland, og yder altid vores bedste samt altid sørger for, at du som kunde altid er tilfreds.

Følg os på Facebook​ facebook-logo

Følg os på Instagram  instagram-logo

CVR: 41264721

​Kontaktinformation

Reinhardts Multiservice

Hejlskovvej 27
​8544 Mørke

Tlf.: 21 39 39 79

E-mail: info@reinhardt-ms.dk