Find granitskærver i flot kvalitet​

Har du længe tænkt på, om tiden er inde til at lægge granitskærver langs indkørslen i bede eller andet? Så er du landet det rette sted. Hos Reinhardts Multiservice har vi et stort udbud af granitskærver i god kvalitet. De er ideelle til at give haver, stier eller indkørsler et nyt udtryk. Derfor kan de bruges til mange forskellige formål alt efter dine behov og ønsker. Fælles for alle vores granitskærver er, at det er udenlandske natursten. Måske har du allerede en favorit?

Det kan du bruge granitskærver til

Som sagt er der ikke grænser for, hvor du kan lægge dine granitskærver. Der er mange forskellige muligheder for at pifte din have eller indkørsel op med de rette sten. Hos Reinhardts Multiservice har vi stor erfaring med alt indenfor haveservice. Vi rådgiver dig derfor gerne, hvis du har brug for professionel assistance til enten at vælge de rette sten eller til at udføre opgaven.

Når du skal vælge de rette granitskærver, kan det være en god idé at tænke en rød tråd ind i dit valg. Mange gange kan det være flot at vælge sten, der enten passer til husets mursten eller andre belægninger i haven eller på terrassen. Som sagt er der nok at vælge imellem i vores udbud.

Har du brug for vores hjælp til at levere og lægge stenene, så sørger vi selvfølgelig for, at dine ønsker og behov kommer i første række. Det vil sige, at vi forinden drøfter muligheder og løsninger, hvorefter vi vil udføre haveservicen for dig. Vi har stor erfaring med at lægge granitskærver i indkørsler.

Vi sørger for høj kvalitet

Hos Reinhardts Multiservice skal du ikke være nervøs for kvaliteten. Vi sørger til hver en tid for at tilbyde dig en høj kvalitet og ikke mindst optimale og effektive løsninger, uanset hvilke opgaver det drejer sig om.

Når vi lægger granitskærver i indkørsler, sørger vi altid for at lægge stabilgrus som bærelag. Det er blandt andet med til at sikre den høje kvalitet, så granitskærver ikke ender med at synke. Vores mange år i branchen garanterer, at processen skrider korrekt frem fra start til slut.

I den forbindelse kan det være en god idé at vælge samme størrelse, så du ikke risikerer et udtryk, der forvirrer. Størrelsen kan desuden være med til at skabe et både klassisk og råt udtryk, alt efter hvad du vælger. Er du mere til det stilrene og minimalistiske, bør du vælge de små sten.

Priserne på granitskærver afhænger af flere faktorer. Først og fremmest kommer det an på størrelser og farver, samt om vi skal lægge stenene for dig. Ønsker du at høre mere om vores udbud, er du altid velkommen til at kontakte os.

​​

Indhent dit

Gratis tilbud

Tøv ikke med at henvende dig til os, vi laver alle slags opgaver og står klar til at hjælpe med lige netop dit nye projekt.  

Udfyld formularen med dine oplysninger og en beskrivelse af opgaven, og vi vil kontakte dig snarest med dit gratis og uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad siger vores kunder om vores arbejde?

"Fantastisk hurtig service"

Fantastisk hurtig service som heller ikke væltede budgettet. Og selvom vi stødte på “overraskelser” i haven, som ikke var med i tidsplanen, blev der taget hånd om det med det samme. Alt blev kørt væk og der blev ryddet helt op inden de gik 👍🏼💯⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Shiela E. Pour

"Et super stykke arbejde"

Et super stykke arbejde de udfører!

Jeg fik fjernet 2 stubbe + en kæmpe hæk 👍

Martin Holm

"Super fint arbejde"

Super fint arbejde som blev udført af friske unge fyre. Til en pris der var rimelig. Vil helt sikker bruge Reinhardts multiservice igen.😎

Bitten Holst

Se flere anmeldelser på vores Facebookside​.

Følg Reinhardts Multiservice
​på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.

Skal vi også hjælpe dig?

Hvis du ønsker at få et gratis og uforpligtende tilbud på veludført havearbejde, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Reinhardts Multiservice

Enkeltmandsvirksomhed, stiftet af Nikolaj Reinhardt. Virksomheden dækker kundes behov samt tager fat i mange opgaver.

Vi er bosat på Djursland, og yder altid vores bedste samt altid sørger for, at du som kunde altid er tilfreds.

Følg os på Facebook​ facebook-logo

Følg os på Instagram  instagram-logo

CVR: 41264721

​Kontaktinformation

Reinhardts Multiservice

Hejlskovvej 27
​8544 Mørke

Tlf.: 21 39 39 79

E-mail: info@reinhardt-ms.dk