Har du længe tænkt på, om tiden er inde til at lægge granitskærver langs indkørslen, i bede eller andet? Så er du landet det rette sted. Hos Reinhardts Multiservice har vi et stort udbud af granitskærver i god kvalitet. De er ideelle til at give haver, stier eller indkørsler et nyt udtryk. Derfor kan de bruges til mange forskellige formål alt efter dine behov og ønsker. Fælles for alle vores granitskærver er, at det er udenlandske natursten. Måske har du allerede en favorit?

Det kan du bruge granitskærver til

Som sagt er der ikke grænser for, hvor du kan lægge dine granitskærver. Der er mange forskellige muligheder for at pifte din have eller indkørsel op med de rette sten. Hos Reinhardts Multiservice har vi stor erfaring med alt indenfor haveservice. Vi rådgiver dig derfor gerne, hvis du har brug for professionel assistance til enten at vælge de rette sten eller til at udføre opgaven.

Når du skal vælge de rette granitskærver, kan det være en god idé at tænke en rød tråd ind i dit valg. Mange gange kan det være flot at vælge sten, der enten passer til husets mursten eller andre belægninger i haven eller på terrassen. Som sagt er der nok at vælge imellem i vores udbud.

Har du brug for vores hjælp til at levere og lægge stenene, så sørger vi selvfølgelig for, at dine ønsker og behov kommer i første række. Det vil sige, at vi forinden drøfter muligheder og løsninger, hvorefter vi vil udføre haveservicen for dig. Vi har stor erfaring med at lægge granitskærver i indkørsler.

Vi sørger for høj kvalitet

Hos Reinhardts Multiservice skal du ikke være nervøs for kvaliteten. Vi sørger til hver en tid for at tilbyde dig en høj kvalitet og ikke mindst optimale og effektive løsninger, uanset hvilke opgaver det drejer sig om.

Når vi lægger granitskærver i indkørsler, sørger vi altid for at lægge stabilgrus som bærelag. Det er blandt andet med til at sikre den høje kvalitet, så granitskærverne ikke ender med at synke. Vores mange år i branchen garanterer, at processen skrider korrekt frem fra start til slut.

I den forbindelse kan det være en god idé at vælge samme størrelse på stenene, så du ikke risikerer et udtryk, der forvirrer. Størrelsen kan desuden være med til at skabe et både klassisk og råt udtryk, alt efter hvad du vælger. Er du mere til det stilrene og minimalistiske, bør du vælge de små sten.

Priserne på granitskærver afhænger af flere faktorer. Først og fremmest kommer det an på størrelser og farver, samt om vi skal lægge stenene for dig. Ønsker du at høre mere om vores udbud, er du altid velkommen til at kontakte os.

​Kontakt os

Tøv ikke med at henvende dig til os. Vi laver alle slags opgaver og står klar til at hjælpe med lige netop dit nye projekt.​

Professionel rådgivning

Vi overholder aftaler

Pålideligt firma

"Super fint arbejde"

Super fint arbejde som blev udført af friske unge fyre. Til en pris der var rimelig. Vil helt sikker bruge Reinhardts multiservice igen.

Bitten Holst

"Fantastisk hurtig service"

Fantastisk hurtig service som heller ikke væltede budgettet. Og selvom vi stødte på “overraskelser” i haven.

Shiela E. Pour

"Udføre arbejdet perfekt!"

Super dygtige folk, som bare knokler igennem, og udføre arbejdet perfekt!

Martin Nørregaard Lund

"Varmt anbefales"

Rigtig god oplevelse med hjælp til etablering af terrasse ved vores nye hus ... kan varmt anbefales.

Frank G

Følg med på de sociale medier​

Kontakt os i dag for et helt uforpligtende tilbud

Kunne du tænke dig at modtage et uforpligtende tilbud? Eller har du spørgsmål, du gerne vil have svar på? Så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi kan kontaktes på telefon 21 39 39 79 eller på e-mail info@reinhardt-ms.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vurderet 5 ud af 5 baseret på 8 bedømmelser.​

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Felter markeret med * skal besvares.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Enkeltmandsvirksomhed, stiftet af Nikolaj Reinhardt. Virksomheden dækker kundes behov samt tager fat i mange opgaver.

Åbningstider​

Mandag – torsdag

07.00 – 17.30​

Fredag

07.00 – 15.30​

Weekend og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Reinhardts Multiservice

Overskovvej 17, 8963 Auning

Klik her for rutevejledning

Telefon: 21 39 39 79

E-mail: info@reinhardt-ms.dk