​Anlægsgartner til vedligeholdelse af grønne arealer og anlægsarbejde

Har du brug for hjælp fra en gartner?

Har du brug professionel hjælp fra en gartner til at få klippet hækken, slået græsset eller beskåret træerne i haven? Er det hjælp til pleje og vedligeholdelse af grønne arealer, du har brug for? Eller kunne du tænke dig at få udført anlægsarbejde af en dygtig og erfaren anlægsgartner? Så er vi hos Reinhardts Multiservice et oplagt valg.

Vi tilbyder alt lige fra anlægning af have til pleje og vedligeholdelse af grønne arealer for både private husejere såvel som en række forskellige typer erhvervskunder. Det kan f.eks. være i Rønde, Aarhus, Lystrup eller på Djursland.

Hvilke opgaver kan vi varetage?

Vi har mere end 10 års erfaring som gartner, hvilket har givet os både erfaringen og ikke mindst kompetencerne til at varetage mange forskelligartede opgaver for vores kunder. Det kan f.eks. være opgaver såsom:

Hvad koster en anlægsgartner?

Hvor meget det koster at få professionel hjælp fra en anlægsgartner til et projekt i haven eller til pleje og vedligeholdelse af grønne arealer afhænger i høj grad af, hvilket firma der skal varetage din opgave, og hvor omfattende den er.

Indhent et skræddersyet tilbud på vedligeholdelse af grønne arealer

Hos Reinhardts Multiservice står vi klar til at hjælpe dig med din opgave til en billig pris. Du skal bare kontakte os og fortælle os om din opgave, så udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig.

Vi henvender os til dig, som skal bruge en gartner i Aarhus, Lystrup, Rønde eller omegn eller på det øvrige Djursland. Det gælder, uanset om du som privatperson eller erhvervskunde har brug for professionel hjælp til vedligeholdelse af grønne arealer eller til nogle af de andre services, som vores anlægsgartner tilbyder.​

Indhent dit

Gratis tilbud

Tøv ikke med at henvende dig til os, vi laver alle slags opgaver og står klar til at hjælpe med lige netop dit nye projekt.  

Udfyld formularen med dine oplysninger og en beskrivelse af opgaven, og vi vil kontakte dig snarest med dit gratis og uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad siger vores kunder om vores arbejde?

"Fantastisk hurtig service"

Fantastisk hurtig service som heller ikke væltede budgettet. Og selvom vi stødte på “overraskelser” i haven, som ikke var med i tidsplanen, blev der taget hånd om det med det samme. Alt blev kørt væk og der blev ryddet helt op inden de gik 👍🏼💯⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Shiela E. Pour

"Et super stykke arbejde"

Et super stykke arbejde de udfører!

Jeg fik fjernet 2 stubbe + en kæmpe hæk 👍

Martin Holm

"Super fint arbejde"

Super fint arbejde som blev udført af friske unge fyre. Til en pris der var rimelig. Vil helt sikker bruge Reinhardts multiservice igen.😎

Bitten Holst

Se flere anmeldelser på vores Facebookside​.

Følg Reinhardts Multiservice
​på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.

Skal vi også hjælpe dig?

Hvis du ønsker at få et gratis og uforpligtende tilbud på veludført havearbejde, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Reinhardts Multiservice

Enkeltmandsvirksomhed, stiftet af Nikolaj Reinhardt. Virksomheden dækker kundes behov samt tager fat i mange opgaver.

Vi er bosat på Djursland, og yder altid vores bedste samt altid sørger for, at du som kunde altid er tilfreds.

Følg os på Facebook​ facebook-logo

Følg os på Instagram  instagram-logo

CVR: 41264721

​Kontaktinformation

Reinhardts Multiservice

Hejlskovvej 27
​8544 Mørke

Tlf.: 21 39 39 79

E-mail: info@reinhardt-ms.dk