​Entreprenør der udfører alt udendørs arbejde

Vi varetager entreprenøropgaver for private og erhverv

Har du et større projekt i din have, på en firmagrund eller lignende, og leder du efter en dygtig og erfaren entreprenør, der kan varetage den? Så står vi hos Reinhardts Multiservice klar til at hjælpe dig.

Vi har både erfaringen, kompetencerne og ikke mindst maskinerne til at kunne varetage alle former for udendørs opgaver inden for entreprenørfaget. Vi varetager mange forskelligartede entreprenøropgaver for både private husejere, men også for en række forskellige typer erhvervskunder, og det kan både være i Lystrup, Rønde, Aarhus og omegn samt på hele Djursland.

Sådan kan vi hjælpe dig

Vi kan være behjælpelige i forbindelse med alle former for udendørs arbejde. Det kan f.eks. være:

Har du således brug for professionel hjælp til udgravning til din nye indkørsel, nedrivning af et gammelt skur på din grund, eller skal du have fældet træet og fræset træstubbene efterfølgende, så kan vi hjælpe dig.

Vi kan trygt regne med os

Vi har mere end 30 års erfaring inden for tømrerfaget samt mere end 10 års erfaring inden for de forskellige former for havearbejde, som vi tilbyder. Vi er en entreprenør, der ikke kun har erfaringen med en lang række forskellige typer opgaver – vi har også mandskabet og maskinerne til det.

Derudover sætter vi en stor ære i altid at overholde alle vores indgåede aftaler, og du kan således altid regne med, at vi løser din opgave til din tilfredshed inden for de aftalte rammer, hvad angår både priser, betingelser og deadlines.

Skal du bruge en entreprenør? Kontakt os i dag

Hvis du har brug for en dygtig og erfaren entreprenør, der kan varetage din opgave, så kontakt os gerne allerede i dag til en uforpligtende snak. På baggrund af informationerne omkring din opgave udarbejder vi et skræddersyet tilbud med en billig pris til dig, så du på forhånd ved, hvor meget du kommer til at skulle betale for at lade os varetage arbejdet.

Vi arbejder som entreprenør for både privatpersoner og erhvervskunder af forskellig art i Aarhus, Lystrup, Rønde og på hele Djursland.​

Indhent dit

Gratis tilbud

Tøv ikke med at henvende dig til os, vi laver alle slags opgaver og står klar til at hjælpe med lige netop dit nye projekt.  

Udfyld formularen med dine oplysninger og en beskrivelse af opgaven, og vi vil kontakte dig snarest med dit gratis og uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad siger vores kunder om vores arbejde?

"Fantastisk hurtig service"

Fantastisk hurtig service som heller ikke væltede budgettet. Og selvom vi stødte på “overraskelser” i haven, som ikke var med i tidsplanen, blev der taget hånd om det med det samme. Alt blev kørt væk og der blev ryddet helt op inden de gik 👍🏼💯⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Shiela E. Pour

"Et super stykke arbejde"

Et super stykke arbejde de udfører!

Jeg fik fjernet 2 stubbe + en kæmpe hæk 👍

Martin Holm

"Super fint arbejde"

Super fint arbejde som blev udført af friske unge fyre. Til en pris der var rimelig. Vil helt sikker bruge Reinhardts multiservice igen.😎

Bitten Holst

Se flere anmeldelser på vores Facebookside​.

Følg Reinhardts Multiservice
​på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.

Skal vi også hjælpe dig?

Hvis du ønsker at få et gratis og uforpligtende tilbud på veludført havearbejde, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Reinhardts Multiservice

Enkeltmandsvirksomhed, stiftet af Nikolaj Reinhardt. Virksomheden dækker kundes behov samt tager fat i mange opgaver.

Vi er bosat på Djursland, og yder altid vores bedste samt altid sørger for, at du som kunde altid er tilfreds.

Følg os på Facebook​ facebook-logo

Følg os på Instagram  instagram-logo

CVR: 41264721

​Kontaktinformation

Reinhardts Multiservice

Hejlskovvej 27
​8544 Mørke

Tlf.: 21 39 39 79

E-mail: info@reinhardt-ms.dk