Vi varetager entreprenøropgaver for private og erhverv

Har du et større projekt i din have, på en firmagrund eller lignende, og leder du efter en dygtig og erfaren entreprenør, der kan varetage det? Så står vi hos Reinhardts Multiservice klar til at hjælpe dig.

Vi har både erfaringen, kompetencerne og ikke mindst maskinerne til at kunne varetage alle former for udendørs opgaver inden for entreprenørfaget. Vi varetager mange forskelligartede entreprenøropgaver for både private husejere, men også for en række forskellige typer erhvervskunder, og det kan både være i Lystrup, Rønde, Aarhus og omegn samt på hele Djursland.

Sådan kan vi hjælpe dig

Vi kan være behjælpelige i forbindelse med alle former for udendørs arbejde. Det kan f.eks. være:

Nedbrydning

Brolægning

Gravearbejde

Tømrerarbejde

Havearbejde

Har du således brug for professionel hjælp til udgravning til din nye indkørsel, nedrivning af et gammelt skur på din grund, eller skal du have fældet træet og fræset træstubbene efterfølgende, så kan vi hjælpe dig.

Du kan trygt regne med os

Vi har mere end 30 års erfaring inden for tømrerfaget samt mere end 10 års erfaring inden for de forskellige former for havearbejde, som vi tilbyder. Hos os får du en entreprenør, der ikke kun har erfaring med en lang række forskellige typer opgaver – vi har også mandskabet og maskinerne til at lave alt. 

Derudover sætter vi en stor ære i altid at overholde alle vores indgåede aftaler, og du kan således altid regne med, at vi løser din opgave til din tilfredshed inden for de aftalte rammer, hvad angår både priser, betingelser og deadlines.

Skal du bruge en entreprenør? Kontakt os i dag

Hvis du har brug for en dygtig og erfaren entreprenør, der kan varetage din opgave, så kontakt os gerne allerede i dag og få en uforpligtende snak. På baggrund af informationerne om din opgave udarbejder vi et skræddersyet tilbud med en billig pris til dig, så du på forhånd ved, hvor meget du kommer til at skulle betale for at lade os varetage arbejdet. Vi arbejder som entreprenør for både privatpersoner og erhvervskunder af forskellig art i Aarhus, Lystrup, Rønde og på hele Djursland.​

​Kontakt os

Tøv ikke med at henvende dig til os. Vi laver alle slags opgaver og står klar til at hjælpe med lige netop dit nye projekt.​

Professionel rådgivning

Vi overholder aftaler

Pålideligt firma

"Super fint arbejde"

Super fint arbejde som blev udført af friske unge fyre. Til en pris der var rimelig. Vil helt sikker bruge Reinhardts multiservice igen.

Bitten Holst

"Fantastisk hurtig service"

Fantastisk hurtig service som heller ikke væltede budgettet. Og selvom vi stødte på “overraskelser” i haven.

Shiela E. Pour

"Udføre arbejdet perfekt!"

Super dygtige folk, som bare knokler igennem, og udføre arbejdet perfekt!

Martin Nørregaard Lund

"Varmt anbefales"

Rigtig god oplevelse med hjælp til etablering af terrasse ved vores nye hus ... kan varmt anbefales.

Frank G

Følg med på de sociale medier​

Kontakt os i dag for et helt uforpligtende tilbud

Kunne du tænke dig at modtage et uforpligtende tilbud? Eller har du spørgsmål, du gerne vil have svar på? Så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi kan kontaktes på telefon 21 39 39 79 eller på e-mail info@reinhardt-ms.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vurderet 5 ud af 5 baseret på 8 bedømmelser.​

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Felter markeret med * skal besvares.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Enkeltmandsvirksomhed, stiftet af Nikolaj Reinhardt. Virksomheden dækker kundes behov samt tager fat i mange opgaver.

Åbningstider​

Mandag – torsdag

07.00 – 17.30​

Fredag

07.00 – 15.30​

Weekend og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Reinhardts Multiservice

Overskovvej 17, 8963 Auning

Klik her for rutevejledning

Telefon: 21 39 39 79

E-mail: info@reinhardt-ms.dk